Bröstförstoring är till för flera olika typer av kvinnor oavsett ålder och ras.

Det kan vara dom som har mycket liten byst eller inga bröst, på grund av för svag utveckling av deras bröstkörtlarna. Sedan finns det dom som helt enkelt har normal storlek men som önskar större bröst av bara det skälet att de attraheras av stora fylliga bröst. Den sista kategorin är de som har ett problem och vill korrigering asymmetriska/defekta bröst. Eller de som har förlorat volym i brösten efter amning eller på grund av ökad ålder.

Både yngre och äldre har i dag en möjlighet att pyssla om sitt yttre och brösten är något som kommer i centrum i många lägen. Bröstförstoring med silikonimplantat har sedan mitten av 1960-talet varit ett av de vanligaste kosmetiska kirurgiska ingreppen och det blir bara ännu mer populärt i dag. Bröstproteserna av silikon anses idag ha en mycket lång livslängd innan de behöver justeras eller bytas ut.

 

 

 

 Comments are closed.

See also: