Hårfibrer gör festen

juni 9th, 2011

Hårfibrer i dag går mot att bli en kosmetisk produkt så vilken hårspray som helst. Någon man än vänder då man skall ut och festa och vill vara extra fin. Det finns i dag flera olika produkter på den svenska marknaden som gör håret tjockare och fylligare på under 30 sekunder. Enkla att applicera med mycket bra resultat.

Hårfibrer är små mikroskopiska fibrer som fäster på håret och skapar en ökad volym som kan var upp till tre och fyra gånger det normala hårets volym. Därför kan ett tunt hår där man ser hårbotten på ett ögonblick förvandlas till ett tjockare och fylligare hår. Produkten är inte dyr och klart tillgänglig för alla, direkt i butik, hos frisör eller i någon av alla de web shoppar som finns inom området skönhet. Och som sagt – det är en produkt i ropet och inte alls bar för dom personer som har ett problem med håravfall eller tunt hår.

 Comments are closed.

See also: